Van steen tot beeld

Van steen tot beeld

Mensen vragen mij wel eens, hoe lang bent u met zo’n beeld bezig? Het is natuurlijk ook moeilijk voor te stellen, wanneer je een mooi gepolijst beeld voor je ziet. Nou hier gaat een heel proces aan vooraf, eerst het bedenken van een vorm, kan het uit de steen? Soms heb ik een beeld voor ogen wat ik wil maken, een andere keer kan de vorm van de steen bepalend zijn. Alle beelden die ik maak, worden met de hand gehakt en geraspt, kortom een lang proces van dagen tot het uiteindelijke resultaat. Ik haal vaak mijn inspiratie uit de natuur hetzij vogels, maar ook strakke abstracte vormen vind ik een uitdaging om te maken. Ook ben ik bezig met houdingen van menselijke vormen zoals het zaaivrouwtje en vrouwtje in de wind die ik gemaakt heb.

Ik laat wat processen zien van beelden in wording: Het zaaivrouwtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook User Timeline

Close
click here